Toertochten

met WSV Jan van Ketel

toertochten met de motorboot door noordholland

Jaarlijks wordt door WSV Jan van Ketel een toertocht georganiseerd door Noord Holland. De  toertochten staan voor gezelligheid. Naast watersport en nautische beleving mag je altijd weer rekenen op een afwisselend programma. Daarin zitten verschillende activiteiten om het clubgevoel te versterken.

Naast het varen krijgen cultuur, historie en bezichtigingen altijd veel aandacht. We bezoeken musea en leren wat van oude ambachten, kunst of wat maar ook. Maar we gaan natuurlijk graag lekker (uit) eten. Afwisselend kiezen we voor gezamenlijk eten in de leukste, maar betaalbare, restaurants of eten op eigen gelegenheid. Tijdens elke tocht is er genoeg gelegenheid om een goede eigen invulling van de vrije tijd te geven. Het zijn altijd mooie en gezellige toertochten door het Noord Hollands landschap.

toertochten noord holland

De meerdaagse tochten worden in het voorjaar georganiseerd. We doorkruisen Noord Holland en doen verschillende steden en dorpen aan. Van Noord naar Zuid en van West naar Oost. Noord Holland heeft veel te bieden. Er is altijd wat te zien en te beleven. En ligplaatsen zijn alvast gereserveerd!

toertochten motorboot door noord holland

De toertochten zijn alleen toegankelijk voor leden. Dus schrijf je snel in. Voor de contributie hoef je het niet te laten! Graag heten we je van harte welkom en liefhebbers van toertochten verrijken de club!

De tarieven voor een lidmaatschap en liggelden vind je elders op onze site. Of klik op tarieven voor meer informatie.

toertochten door noordhollandse wateren

Voor contactgegevens ga je naar contact. De secretaris of penningmeester helpt je graag verder met je aanvraag voor een lidmaatschap. Na het betalen van het inschrijfgeld en de contributie heb je al recht op een vaste ligplaats. De tarieven van de vaste ligplaatsen zijn uiterst scherp te noemen!

Geniet meer van de site van WSV Jan van Ketel en druk toets F11 voor Full Screen!