Op de kade

Op de kade bevinden zich walstroomaansluitingen (6A CEE). Deze zijn standaard uitgeschakeld en kunnen op verzoek ingeschakeld worden. U kunt hiervoor de havenmeester raadplegen. Op de wal zijn veiligheidszuilen aanwezig met brandblussers en reddingsboeien. Ter hoogte van het havenkantoor is de voorziening voor het tanken van water.

HAVENKANTOOR

De havenmeester is dagelijks aanwezig in het havenkantoor aan de zuidzijde van onze haven of bereikbaar op telefoonnummer 06-14556367. Let op, het hek sluit automatisch en u heeft een code nodig om in de haven te kunnen komen.

Havengeld

Betalen van havengelden is mogelijk in het havenkantoor. U kunt hier ook met PIN betalen. U dient te betalen op de dag van aankomst. Mocht er niemand aanwezig zijn, gelieve de havenmeester even te bellen.

DOUCHE-, WAS- EN TOILETPAVILJOEN

Gedurende het hele jaar zijn goede sanitaire voorzieningen beschikbaar op zowel de noord-als de zuidzijde van onze haven. Er is een apart douche en toiletpaviljoen met (af)wasgelegenheid. Ook is er een uitstort voor het chemisch toilet aanwezig. Afzuiginstallatie vuilwatertank en oliehoudend water zijn op 500m varen evenals een tankstation waar met jerrycans brandstof gehaald kan worden.

Draadloos internet

In de haven is een wifi-netwerk beschikbaar. Passanten kunnen gratis toegang tot dit netwerk krijgen.

Toegang

Onze haven ligt beveiligd achter een hekwerk. In het hek bevindt zich een voetgangers- / fietserspoort voorzien van een codeslot. De code is verkrijgbaar bij de havenmeester.

Afval

In onze haven wordt het afval ingezameld in de containers bij zowel het havenkantoor aan de Zuidzijde van onze haven als bij de uitgang aan de Noordzijde van onze haven.

Parkeren

Wij hebben parkeergelegenheid aan de Noordzijde van onze haven. Het hek is normaliter afgesloten. Mocht u het hek willen openen dan kunt u de havenmeester raadplegen. De voetgangers- / fietserspoort is met een code te openen.

KANO'S

De vereniging heeft meerdere kano's. De directe omgeving is bijzonder geschikt voor tochten, omdat er weinig vrachtvaart plaatsvind. De haven beschikt over een ponton als opstapplaats voor kanoliefhebbers. Daarnaast sluit het vaarwater van onze haven naadloos aan op de kanoroutes in de Noordkop. Een bijzonder gebied om te verkennen met historische plaatsjes als Kolhorn in de nabije omgeving en een kenmerkend polderlandschap als decor.

SUPERMARKT

Op 350m lopen van ons havenkantoor is een VOMAR supermarkt aanwezig. Deze bevindt zich aan Platanenweg 1, Schagen.

SNACK

Geen zin of tijd om zelf te koken? Op 350m afstand van ons havenkantoor staat op een vaste dagen een snackwagen, naast de VOMAR Supermarkt.

Meer informatie

De havenmeester is graag bereid nadere informatie over de havenvoorzieningen te geven.