Passanten welkom tijdens Nachtmarkt Kolhorn op 19 juli

WSV Jan van Ketel de ideale uitvalsbasis tijdens de Nachtmarkt Kolhorn op vrijdag 28 juni, 19 juli en 9 augustus 2019.

Op vrijdag 28 Juni, 19 Juli en  9 augustus van 19.00 tot 24.00 uur vindt de Nachtmarkt-Kolhorn weer plaats. Een prachtig evenement voor de watersport.

Kolhorn was ooit een vissersdorp, dat aan de Zuiderzee lag. Door de verschillende inpolderingen, ligt het nu midden in het Noordhollandse landschap. Het uiterlijk van een vissersdorp is echter blijven bestaan. Je zult onder de indruk zijn van de schitterend gerestaureerde huizen en gebouwen, waarvan de kerk het middelpunt vormt. Dit alles is tijdens de jaarlijkse Nachtmarkt te bewonderen. 250 Kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld rondom de oude haven en de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard! Plan je reis op tijd en doe ook de aantrekkelijke haven van WSV Jan van Ketel aan. De havenmeester wijst je een mooie ligplaats aan de nieuwe kade aan de Meerkoet of aan de uitgestrekte Frans Gerritskade. Dan kun je ook nog even het mooie centrum van Schagen bezoeken!

Kolhorn is één van de mooiste dorpjes van Noord Holland. De laatste 10 jaar is het dorp prachtig in oude stijl gerestaureerd. Om van deze bijzondere traditie te genieten is de recreatie- en passantenhaven van WSV Jan van Ketel te Schagen de ideale uitvalsbasis op slechts 7 km afstand. Geniet van de goede faciliteiten in de gezellige haven. De viendelijke havenmeesters van de watersportvereniging wijzen je graag een mooie plek aan de vernieuwde kade.

Op de website van de Nachtmarkt lees u meer informatie.

WSV Jan van Ketel