Algemene Leden Vergadering Voorjaar 2014

Op Dinsdag 22 april 2014 vond de Algemene Leden Vergadering van WSV Jan van Ketel weer plaats. Er was een hoop te bespreken en gelukkig waren vele leden weer aanwezig. Het was een vruchtbare vergadering, waarbij een aantal belangrijke beslissingen zijn genomen voor de toekomst van de vereniging. Belangrijke investeringen voor de ontwikkelingen van de mooiste verenigingshaven van Schagen worden verder uitgewerkt en tot uitvoering gebracht. De ALV was de gemeente Schagen dankbaar voor de bijdrage in de veiligheidsvoorzieningen die nu gerealiseerd zijn. Veiligheidsvoorzieningen die belangrijk zijn voor een moderne haven. De vereniging heeft zelf ook extra geinvesteerd. Een aanzienlijk bedrag om de haven nog aantrekkelijker te maken. En dat lijkt gelukt. Nu nog een mooi seizoen in het verschiet en de inzet van alle vrijwilligers van de watersportvereniging zal worden beloond. We hopen voor 2014 weer vele tevreden passanten in onze haven te mogen ontvangen!

Het bestuur WSV Jan van Ketel