Najaarsvergadering jachthaven WSV Jan van Ketel 2013!

De najaarsvergadering is gepland om 22 oktober 2013 in wijkgebouw 'de Groene Schakel', A. Mauvestraat 161, 1741 JD te Schagen.

De zaal is open om 19.30 uur. Aanvang om 20.00 uur!

Naast het bespreken van de begroting 2014 laten we de verdere ontwikkelingen van onze haven de revu passeren. We zullen de samenwerking met de Gemeente Schagen bespreken. Ook onze gezamelijke subsidieaanvraag in het kader van de WED (Water als Economische Drager) ter bevordering van de kwaliteit van WSV Jan van Ketel en de watersport in het algemeen komt aan de orde en nog veel meer.

We zullen ook graag onze nieuwe leden van harte welkom heten. We hopen ze op de vergadering te mogen begroeten.

We bedanken de 'evenementencommissie' voor het organiseren van een onvergetelijke voorjaarstocht en hopen van harte dat zij volgend seizoen ons wederom kunnen verleiden om deel te nemen aan een inspirerend evenement.

En niet in de laatste plaats verkeizen wij in de najaarsvergadering een nieuwe havencommissaris!

Het wordt weer een interessante avond!

Meer info over de vergadering vind je in onze de nieuwsbrief 'Ketelbinkie'! Je hebt als lid de nieuwsbrief per mail ontvangen.

Houd in ieder geval 22 oktober 2013 vrij in je agenda!

Het bestuur WSV Jan van Ketel