Voorjaarsvergadering WSV Jan van Ketel 2013!

De voorjaarsvergadering is gepland om 23 april 2013 in wijkgebouw 'de Groene Schakel', A. Mauvestraat 161, 1741 JD te Schagen.

De zaal is open om 19.30 uur. Aanvang om 20.00 uur!

Naast het besrpeken van de jaarcijfers over 2012 zullen we de ontwikkelingen op de Meerkoet bespreken. Daarnaast nemen we afscheid van Joop Kersten, ons gewaardeerde bestuurslid (havencommissaris), die zich jaren heeft ingezet voor onze vereniging. Gelukkig mogen we ook nieuwe leden van harte welkom heten. We hopen ze op de vergadering te mogen begroeten.

Een drietal leden (Piet Buis, Bram Raat en Ingrid Schalker) hebben een leuke toertocht door de kop van Noord-Holland georganiseerd. Tijdens het Hemelvaartweekeinde in het voorjaar van 2013. Een initiatief om oude tradities nieuw leven in te blazen! Als je nog mee wilt, moet je het hun even vragen!

Meer info over de vergadering vind je in onze de nieuwsbrief 'Ketelbinkie'! Je hebt als lid de nieuwsbrief per mail ontvangen.

Houd in ieder geval 23 april 2013 vrij in je agenda!

Het bestuur WSV Jan van Ketel