Watersportactiviteiten

Evenementenkalender 2019

Naast de jaarlijkse voorjaarstocht organiseert WSV Jan van Ketel ook andere watersportactiviteiten.

De vereniging heeft meerdere kano's, waarmee door de leden toertochten gemaakt kunnen worden. De directe omgeving is bijzonder geschikt voor tochten, omdat er weinig vrachtvaart plaatsvind. De haven beschikt over een ponton als opstapplaats voor kanoliefhebbers. Daarnaast sluit het vaarwater van onze haven naadloos aan op de kanoroutes in de Noordkop. Een bijzonder gebied om te verkennen met historische plaatsjes als Kolhorn in de nabije omgeving en een kenmerkend polderlandschap als decor.

In de haven worden voor een bescheiden tarief ook SUP-clinics gegeven. Een professionele instructeur staat op gezette tijden tot de beschikking van onze leden. Ook nieuwe leden kunnen zich hier voor aanmelden. Met een speciaal lidmaatschap voor SUP-beoefenaars is de haven toegankelijk voor een ieder die deze bijzondere sport wil beoefenen. `Standing Up Paddling` is een relatief nieuwe sport (voor jong en oud) die sterk in opkomst is. WSV Jan van Ketel biedt als eerste haven uit de regio plaats om deze sport te beoefenen.

Vanaf 2017 zal de vereniging jaarlijks een watersportevenement voor de leden en hun introduces organiseren. Tijdens deze dag kunnen de leden met andere watersporten kennismaken. De vereniging stelt kano´s ter beschikking en er worden clinics georganiseerd. Er is een springkussen aanwezig voor de kleintjes. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Evenementenkalender

Datum   Evenement

6 januari 2019   Nieuwjaarsreceptie

26 maart 2019   Algemene Ledenvergadering

30 mei 2019   Vertrek Voorjaarstocht 2019

3 juni 2019   Aankomst Voorjaarstocht 2019

22/23 juni 2019   Sloepzeilen

31 augustus 2019   Watersportdag

14 september 2019   Barbecue

Geniet meer van de site van WSV Jan van Ketel en druk toets F11 voor Full Screen!